Galen Natt!!!

Hjälp!
Igår när jag skulle gå och lägga mig råkade jag snubbla på vardagsrumsbordet och flög in i våran öppna spis. Var inte direkt det skönaste dyket jag gjort i mitt liv! Huvudet och örat slog i glaset och axeln slog i stenarna under. Så är öm i både huvud och axel nu. Som tur var har jag inga skärsår eller så. Men hjälp!
Kramis<3
 
0 kommentarer

Om mig, Anine Bråten

Hej, Jag heter Anine, jag är född 1994. Jag vill bli en maskör/teatermaskör, alltså en som gör masker, kroppsmålingar, mm för film. På fritiden hängar jag med kompisar, går på events, följer tv-serier, kollar film och umgås med familjen. 
 
Jag bor i Karlstad. Jag har 2 syskon, en lilla syster som jag kallar Dockan och min stora syster bor i umeå vilket är 80 mil bort, vilket tar 10-12 timmar att åka! Hon bor med sin kille och deras igelkott Zolex.
 
Jag har vanliga problem som vanliga tonåringar men jag har också dyslexi (läs och skrivsvårigheter) vilket gör det svårare för mig med skolarbeten och annat runt om i vardagen. Jag har också ryggproblem, har varit till olika doktorer, sjukgymnaster, massörer med mera och testat en massa olika kurer och träningar för att min ryggvärk ska försvinna. Har haft ont nu sedan 2006-2007 och äntligen har det hittat vad som är fel. Jag har en disk i svanken som har börjat hårdna. Det gör att muskler runt om kring måste spänna sig för att ge det stöd som disken egentligen skulle. 
 
Japp det var lite om mig, undrar ni något är det bara ni frågar! Kramis<3
0 kommentarer