Catfish

Hej!
Ja, jag har börjat kolla på Catfish och ja det gör mig orolig. Programmet för de som inte sett det handlar om folk som pratar med folk online och har en "relation" med dem men aldrig sett dom. Då hjälper Nev som han heter dem att hitta personen och träffa dem. Av de 5 avsnitten jag har sett har det varit någon som ljugit om vem de är. Det är sjukt att folk inte tar reda på vilka personerna är eller säger att de vill mötas tidigare. Hur kan man prata med en person i över 6 månader och inte undra varför man aldrig setts eller ens skypat. Kanske är fel av mig att tycka att det är sådan självklarhet att man i alla fall kollar upp i fall det den säger är sant. Visst sen kan det ju vara en person som snott sin kompis identitet, jag säger inte att det är säkert bara för att personen finns. Men det är säkrare än att inte kolla upp personen alls. Känner bara att jag måste skriva av mig om detta. Blir så orolig för folk som inte tycker det är konstigt med en som aldrig skickar nytagna bilder, låter för bra för att vara sann, inga kompisar som skriver till han/han, under flera månader alltid får förhinder när de ska ses, mm. Listan är lång och hoppas verkligen att de nyare generationerna förstår hur de ska hantera all teknologi de kommer växa upp med på ett smart sätt. 
Kramis, Anine
0 kommentarer

Home Alone

Hej!
Har du någonsin behövt pausa från en film eller ett tv program bara för att det är så pinsamt att du inte klarar av att se. Händer mig ofta, inte bara de när det är skräckfilmer eller pewdie pie som spelar spel blir jag ibland så irriterad när jag löser nått innan dom. Dumt jag vet, men så är det. 
Men det finns inget som kan störa en bra film eller serie som ett fel, hur nått är på ett sett ena "tagningen" men på ett annat sett den andra som tex en lampa som flyttas, en tavla är upp och ner, tröjan är uppdragen för mycket. Det kan få mig att bara tänka på det resten av filmen och få mig att missa resten av storyn. Förstår inte vissa grejer är ju så himla obvious att nån måste sett det, betyder de att de har kvar det för att irritera tittarna eller bara hoppas de att ingen ska märka för de måste ha just den tagningen då det va det bästa skådespeleriet. Jag vet inte. 
Har tänkt på nått annat på senaste, en teori. Tänk om man en dag tänkte på vad som skulle hända i framtiden och kommer på nått så hemskt att man blir orolig att det kommer hända. Så man skriver en bok om det och får det att verka så verkligt och hemskt att alla kommer se det som absurt att det skulle hända. Vilket gör personen lugn för att det då antagligen aldrig kommer hända. Det är så jag tror böcker som typ the hunger games, the maze runner och divergent. Vet att de är fiction men det är fortfarande hur de blir behandlade eller hur det är hemskt att vara annorlunda.
Kramis, Anine.
0 kommentarer

Awkward.

Hej!
Tog mig flera månader och några (exakt 24) avsnitt av Awkward. för att sakna min blogg enormt. Sedan jag skrev senast har jag tagit studenten, gått på bal som jag hade en klänning på, chokerande jag vet. Jag har också gått igenom den smärtfyllda verkligheten att det är SUPER svårt att skaffa jobb. Men tänker inte ge upp. Har jag aldrig riktigt varit bra på. Ska jobba häcken av mig så jag kan flytta till England. Längtar erfter att få jobba, känner mig lat och som om allt står stilla. Måste komma igång nu känner jag.
 Sitter just nu och varvar idol på tvn och awkward på datorn. Konstigt hur man kan tycka illa om en serie men sen en dag bara behöva se den och kollar igenom allt man sett och allt nytt man inte sett och inse vad man gått miste om. Har hittat en massa serier nyligen som jag älskat, väldigt jobbigt att hålla ikapp allt. Det är verkligen sant när man säger att hitta en ny serier blir man helt uppslukad av den och kommer ut på andra sidan helt förstörd.
Haha, känns som det mesta går bra just nu. Har äntligen fått reda på vad som är problem med min rygg och bara det känns som himelen har satt sig på plats igen i stället för att hänga på mina axlar som den gör med Atlas (titanen i grekisk mytologi som ledde titanerna mot gudarna, så när gudarna vann straffades han med att få bära upp himmelen på sina axlar). 
Kramis, Anine.
0 kommentarer