Awkward.

Hej!
Tog mig flera månader och några (exakt 24) avsnitt av Awkward. för att sakna min blogg enormt. Sedan jag skrev senast har jag tagit studenten, gått på bal som jag hade en klänning på, chokerande jag vet. Jag har också gått igenom den smärtfyllda verkligheten att det är SUPER svårt att skaffa jobb. Men tänker inte ge upp. Har jag aldrig riktigt varit bra på. Ska jobba häcken av mig så jag kan flytta till England. Längtar erfter att få jobba, känner mig lat och som om allt står stilla. Måste komma igång nu känner jag.
 Sitter just nu och varvar idol på tvn och awkward på datorn. Konstigt hur man kan tycka illa om en serie men sen en dag bara behöva se den och kollar igenom allt man sett och allt nytt man inte sett och inse vad man gått miste om. Har hittat en massa serier nyligen som jag älskat, väldigt jobbigt att hålla ikapp allt. Det är verkligen sant när man säger att hitta en ny serier blir man helt uppslukad av den och kommer ut på andra sidan helt förstörd.
Haha, känns som det mesta går bra just nu. Har äntligen fått reda på vad som är problem med min rygg och bara det känns som himelen har satt sig på plats igen i stället för att hänga på mina axlar som den gör med Atlas (titanen i grekisk mytologi som ledde titanerna mot gudarna, så när gudarna vann straffades han med att få bära upp himmelen på sina axlar). 
Kramis, Anine.
0 kommentarer