Home Alone

Hej!
Har du någonsin behövt pausa från en film eller ett tv program bara för att det är så pinsamt att du inte klarar av att se. Händer mig ofta, inte bara de när det är skräckfilmer eller pewdie pie som spelar spel blir jag ibland så irriterad när jag löser nått innan dom. Dumt jag vet, men så är det. 
Men det finns inget som kan störa en bra film eller serie som ett fel, hur nått är på ett sett ena "tagningen" men på ett annat sett den andra som tex en lampa som flyttas, en tavla är upp och ner, tröjan är uppdragen för mycket. Det kan få mig att bara tänka på det resten av filmen och få mig att missa resten av storyn. Förstår inte vissa grejer är ju så himla obvious att nån måste sett det, betyder de att de har kvar det för att irritera tittarna eller bara hoppas de att ingen ska märka för de måste ha just den tagningen då det va det bästa skådespeleriet. Jag vet inte. 
Har tänkt på nått annat på senaste, en teori. Tänk om man en dag tänkte på vad som skulle hända i framtiden och kommer på nått så hemskt att man blir orolig att det kommer hända. Så man skriver en bok om det och får det att verka så verkligt och hemskt att alla kommer se det som absurt att det skulle hända. Vilket gör personen lugn för att det då antagligen aldrig kommer hända. Det är så jag tror böcker som typ the hunger games, the maze runner och divergent. Vet att de är fiction men det är fortfarande hur de blir behandlade eller hur det är hemskt att vara annorlunda.
Kramis, Anine.
0 kommentarer